Έκδοση Καρτών Από Το Κυλικείο Της Κ. Βιβλιοθήκης

Προς τους φοιτητές/φοιτήτριες του Α.Π.Θ.

Η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (Ποσείδι) θ’ ανοίξει τις πύλες της στις 28 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, προκειμένου να υποδεχτεί τα μέλη της οικογένειας του Α.Π.Θ. που επιθυμούν να την επισκεφθούν.

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών από τη Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης και να επιτευχθεί ταχύτερη είσοδός στις εγκαταστάσεις, θα δοθεί και φέτος η δυνατότητα προ-έκδοσης των καρτών εισόδου στη Θεσσαλονίκη.

Εισακούοντας τα παράπονα που εκφράσθηκαν πέρυσι από δικαιούχους – φοιτητές του Α.Π.Θ. οι οποίοι, αν και επέλεξαν να προ-εκδώσουν την κάρτα τους στη Θεσσαλονίκη, δεν απέφυγαν τις καθυστερήσεις κατά τη διαδικασία εξυπηρέτησής τους στη Γραμματεία Υποδοχής της Καλάνδρας, η Επιτροπή της Κατασκήνωσης αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα προ-έκδοσης κάρτας εισόδου και στους φιλοξενούμενούς τους.    

Οι καθυστερήσεις άλλωστε, αφορούσαν ως επί το πλείστον σε δικαιούχους – φοιτητές που προσήλθαν στην Κατασκήνωση με τους φιλοξενούμενους τους, οι οποίοι όφειλαν να προβούν στην προβλεπόμενη διαδικασία έκδοσης κάρτας φιλοξενούμενου στα γκισέ εξυπηρέτησης.

Προς την εξυπηρέτηση, επομένως, των δικαιούχων – φοιτητών και των φιλοξενούμενών τους, από τις 11 Ιουνίου μέχρι και τις 22 Ιουνίου (καθημερινές, ωράριο λειτουργίας 09.00 με 17.00) θα λειτουργήσει ο Χώρος των Προπωλήσεων Καρτών Εισόδου, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου μας.

Λόγω του ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έκρινε επιτρεπτή την εξακολούθηση της κάλυψης δαπανών της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης της Καλάνδρας Α.Π.Θ. από τον προϋπολογισμό του Πανεπιστημίου μας, κρίθηκε αναγκαία η προσαρμογή του Τιμοκαταλόγου του 2018 στα νέα δεδομένα.

Κατόπιν σχετικής απόφασης της Επιτροπής της Κατασκήνωσης, η προαγορά κάρτας εισόδου φοιτητή από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. θα κοστίζει 7 ευρώ, ενώ η έκδοσή της Γραμματεία Υποδοχής της Καλάνδρας θα κοστίζει 8 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να προσέλθουν προκειμένου να προ-εκδώσουν τις κάρτες εισόδου και να ενημερωθούν για τον τρόπο ενεργοποίησής τους κατά την ημέρα άφιξή τους στην Κατασκήνωση. Για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων, είναι απαραίτητη η παρουσία του δικαιούχου – φοιτητή και η επίδειξη των προσωπικών τους εγγράφων.

Για την ταχύτερη είσοδο στην Κατασκήνωση όσων επιλέξουν να προ-εκδώσουν την κάρτα εισόδου τους στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσουν τα ειδικά ταμεία εξυπηρέτησης του Χώρου των Πληροφοριών, τα οποία βρίσκονται απέναντι από τη Γραμματεία Υποδοχής.

Για την ψυχαγωγία των κατασκηνωτών, από τις 30 Ιουνίου έως και τις 13 Ιουλίου, στον χώρο της Κατασκήνωσης θα διεξαχθεί το 2o ΠΟΣΕΙΔΙ SUMMER MUSIC FESTIVAL, με την πραγματοποίηση πέντε μουσικών συναυλιών και τη συμμετοχή 11 μουσικών σχημάτων. Από τις 21/7 έως τις 14/8, θα διεξαχθεί το ΠΟΣΕΙΔΙ FESTIVAL +, με εκδηλώσεις ποικίλης υφής για όλες τις ηλικίες.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπρύτανης Οικονομικών ΑΠΘ

Καθηγητής Νικόλαος Βαρσακέλης