Αιτήσεις για θέσεις εργασίας 2023

Με απόφαση της Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Α.Π.Θ., προκηρύσσονται  οι ακόλουθες θέσεις εργασίας για την κατασκηνωτική περίοδο του 2023:

Καθήκοντα
Γραμματεία Υποδοχής
Βιβλιοθήκη – Κινηματογράφος
Αθλητικό Πρόγραμμα Κατασκήνωσης

 

  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία στις θέσεις της Γραμματείας Υποδοχήςκαι στη θέση της Βιβλιοθήκης – Κινηματογράφου έχουν όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες του Α.Π.Θ. (προπτυχιακοί/ές, μεταπτυχιακοί/ές και υποψήφιοι/ες διδάκτορες/ρισσες).
  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία στις θέσεις του Αθλητικού Προγράμματος της Κατασκήνωσης, έχουν οι φοιτητές και φοιτήτριες του Α.Π.Θ. (προπτυχιακοί/ές, μεταπτυχιακοί/ές και υποψήφιοι/ες διδάκτορες/ρισσες) της Σ.Ε.Φ.Α.Α. ή άλλων σχολών του Α.Π.Θ., με σχετική εμπειρία στο αντικείμενο.

 

Η υποβολή αιτήσεων διενεργείται ηλεκτρονικά και μόνο, από Παρασκευή 30/06/2023 έως και Δευτέρα 03/07/2023. Κάθε αίτηση θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Θα συνεκτιμηθεί η αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ και ξένης γλώσσας (Αγγλικά)

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα προσέλθουν για συνέντευξη την Τετάρτη 05/0/2023 και ώρα 11:00 στο γραφείο της Κατασκήνωσης στο ΑΠΘ (ισόγειο κτηρίου Διοίκησης , Γρ. 9).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εδώ.