Ομιλία στο θεατράκι

Βελτίωση σχέσεων

Την Τρίτη 28 Ιουλίου το βράδυ στις 9.30 στο θεατράκι στο Ποσείδι θα γίνει ομιλία από τον Καθ. Κων/νο Τοκμακίδη με θέμα "Βελτίωση σχέσεων με τις κινήσεις της αγάπης", όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για καλύτερες σχέσεις στην ζωή τους μπορούν να παρακολουθήσουν.

Αν θέλουμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας και να αναγνωρίσουμε τις «Κινήσεις της Αγάπης και της Ζωής». Δηλαδή να κινητοποιήσουμε και να ισορροπήσουμε την Αγάπη στις σχέσεις μας. Τότε θα μάθουμε να στηριζόμαστε στην Αγάπη των ανθρώπων που υπάρχουν γύρω μας και αυτό ενεργεί θεραπευτικά σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Συμμετέχοντας θα βοηθήσουμε και θα βοηθηθούμε ώστε να αναγνωρίζουμε στην ζωή, στον εαυτό μας και στους γύρω μας την Αγάπη. Όλοι όσοι συμμετέχουν προσφέρουν και στον εαυτό τους και στους άλλους. Προσφέρουν γνώση με τον τρόπο που η κάθε ψυχή την αντιλαμβάνεται. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι η γνώση υπάρχει μέσα μας και ένας τρόπος να την ξυπνήσουμε είναι και αυτός.

Όταν είμαστε ενωμένοι με αυτούς που αγαπάμε γινόμαστε ευτυχισμένοι. Όταν είμαστε χωρισμένοι από αυτούς που αγαπάμε, γινόμαστε δυστυχισμένοι. Και πού ξεκινάει η ευτυχία στην Αγάπη; Πού ξεκινάει η Αγάπη; Και πού ξεκινάει η ευτυχία; Στην μητέρα βεβαίως… Όμως πολλές φορές το ξεχνάμε αυτό. Ξεχνάμε την πρωτογενή Αγάπη, την οικογένεια και τι σημαίνει. Η μητέρα μάς έδωσε την ζωή, μαζί με τον πατέρα μας. Αν το κοιτάξουμε ακριβώς, έδωσαν την ζωή παρακάτω. Από πού; Από τους δικούς τους γονείς κι αυτοί από τους δικούς τους… Και πολλές γενιές πριν…