Κανονισμός λειτουργίας

Η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας αποτελεί περιουσία του Α.Π.Θ., των μελών της πανεπιστημιακής, αλλά και της ευρύτερης κοινότητας.

Η προστασία αυτής, της μοναδικής στον κόσμο– ως προς το μέγεθος, την οργάνωση και την εμπειρία που προσφέρει- εγκατάστασης, είναι υποχρέωση όλων όσων φιλοξενούμαστε, μερικές δεκαετίες τώρα, και επιθυμούμε να συνεχιστεί κληροδοτώντας την Κατασκήνωση στις γενιές που ακολουθούν.

Η φροντίδα της Κατασκήνωσης αποτελεί επιτακτική ευθύνη όλων μας, καθώς τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των κατασκηνωτών και οι υποδομές της κατασκήνωσης ωθούνται στα όριά τους. Ο κάθε κατασκηνωτής θα πρέπει να επιδεικνύει σεβασμό προς τους νεοεισερχόμενους συναδέλφους του και να φροντίζει για τη σωστή διαχείριση των πόρων της Κατασκήνωσης (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φυσικό περιβάλλον), απαραίτητων για την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της.

Επίσης, οι κατασκηνωτές οφείλουν να ενημερώνουν το προσωπικό για προβλήματα τα οποία παρατηρούν και να είναι επιεικείς προς τις ιδιαιτερότητές της Κατασκήνωσης που πηγάζουν από τη συμβίωση διαφορετικών ομάδων κατασκηνωτών (φοιτητές, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι), αλλά και από τον μη «επιχειρηματικό –ιδιωτικό» χαρακτήρα της κατασκήνωσης.

Ευχόμαστε, του καθενός το πέρασμα από την Κατασκήνωσή μας, να καταλαμβάνει σημαντικό και ευχάριστο, βέβαια, χώρο στην εμπειρία των σπουδών του στο Α.Π.Θ., ή και της συνεργασίας του με αυτό.

Καλό Καλοκαίρι

Επιτροπή Κατασκήνωσης Καλάνδρας

 

Υπεύθυνη Δήλωση Εισόδου – Διαμονής Ανηλίκου

Αίτηση ΑμεΑ για ένταξη στην Κατασκήνωση

[field wpcf-attachment]