Ανακοίνωση για την λειτουργία της Κατασκήνωσης

Η Επιτροπή Κατασκήνωσης Καλάνδρας ανακοινώνει προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας ότι υπάρχει και φέτος η δυνατότητα όλοι όσοι επιθυμούν  να κατασκηνώσουν στην Καλάνδρα, να εκδώσουν κάρτα εισόδου εδώ στη Θεσσαλονίκη στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης από την Τετάρτη 1 Ιουνίου.  Η διαδικασία έκδοσης θα ολοκληρώνεται άμεσα στο ΑΠΘ, θα παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση. Για το λόγο αυτό συστήνεται σε όλα τα μέλη του ΑΠΘ (φοιτητές και προσωπικό) που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης το καλοκαίρι, να εκδώσουν την κάρτα εισόδου προσερχόμενοι με την ταυτότητα του ΑΠΘ και κάθε άλλο αποδεικτικό στοιχείο δικαιούχου.

Οι δικαιούχοι που θα αναδειχθούν από την ηλεκτρονική κλήρωση των οικίσκων, καλούνται να προσέλθουν στον παραπάνω χώρο για προεγγραφή, προσκομίζοντας αντίγραφο αστυνομικής τους ταυτότητας, αντίγραφο μισθοδοσίας πρόσφατου μήνα ή αντίγραφο ταυτότητας του Α.Π.Θ. (για τους υπαλλήλους εργολαβίας απαιτείται, αντί εκκαθαριστικού ή ταυτότητας Α.Π.Θ., σχετική βεβαίωση εργασίας στο Α.Π.Θ. από τον άμεσο Προϊστάμενό τους) και να καταθέσουν  το ποσό των 40€ από 06/06 έως 13/06 για τη δέσμευση του αριθμημένου οικίσκου που τους κληρώθηκε, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα τους υποδειχθεί. Επίσης, κατά την προσέλευσή τους μπορούν να παραλαμβάνουν και την κάρτα εισόδου καταθέτοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Όσοι κατασκηνωτές έχουν τροχόσπιτο, κατά την προεγγραφή τους στο χώρο του κυλικείου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου καταθέτοντας το αντίστοιχο αντίτιμο όπως και 100 € προκαταβολή για τα κοινόχρηστα του τροχόσπιτου, μέχρι τις  1/7/16 , σε τραπεζικό λογαριασμό που θα τους υποδειχθεί.

Η κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της την  Παρασκευή 27 Μαΐου  και ώρα 08:30 για τα τροχόσπιτα, χωρίς δυνατότητα σίτισης  και λειτουργία όλων των υπηρεσιών, ενώ η κανονική κατασκηνωτική περίοδος με πλήρη λειτουργία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Ιουνίου  και θα λήξει την Τετάρτη 31 Αυγούστου.