Είσοδος Κατασκηνωτών Κατόχων Τροχόσπιτων 2024

Αγαπητές κατασκηνώτριες, αγαπητοί κατασκηνωτές,

H Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για την θερινή περίοδο την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 και η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2024.

Όσοι κατασκηνωτές/τριες Δικαιούχοι του ΑΠΘ δεν έκαναν χρήση σεζόν και επιθυμούν να τοποθετήσουν το τροχόσπιτό τους στον χώρο της Κατασκήνωσης ακολουθώντας τις χρεώσεις του τιμοκαταλόγου  μπορούν να το πράξουν από την Τετάρτη  26 Ιουνίου 2024 από στις 08:00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι για την τοποθέτηση του τροχόσπιτου οι κατασκηνωτές οφείλουν υποχρεωτικά να εξοφλήσουν τυχόν προηγούμενες οφειλές και να προκαταβάλλουν το ποσό των 300 ευρώ στα κάτωθι στοιχεία:

 ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας ΑΠΘ ΑΕ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ 2024 και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΑΠΘ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5202-002150-123
IBAN: GR5701722020005202002150123

και να αποστείλουν το καταθετήριο στη διεύθυνση poseidi@auth.gr

Όσοι κατασκηνωτές/τριες επιθυμούν να τοποθετήσουν το τροχόσπιτό τους από τις 8/7/2024 και μετά, δεν απαιτείται να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία, διότι θα είναι εφικτή η επί τόπου έκδοση κάρτας εισόδου και καταβολής της προκαταβολής στην Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης.

Επισημαίνεται, ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες παλαιοτέρων ετών.

Κατά την είσοδο  στην Κατασκήνωση ο/η δικαιούχος του τροχόσπιτου, αφού επιδείξει την απόδειξη κατάθεσης, θα εκδίδει την κάρτα εισόδου και στη συνέχεια θα μεταφέρεται το τροχόσπιτο στη θέση που θα τοποθετηθεί Μέχρι τις 26/07/2024 η εγκατάσταση των τροχόσπιτων θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ στις περιοχές που βρίσκονται δεξιά του κεντρικού δρόμου της Κατασκήνωσης, προκειμένου να υπάρξει επάρκεια χώρου για να εξυπηρετηθούν οι φοιτητές του Α.Π.Θ. που αναμένεται να μας επισκεφθούν τον μήνα Ιούλιο.

Σημείωση: Η φυσική παρουσία του/της δικαιούχου είναι υποχρεωτική για την εγκατάσταση του τροχόσπιτου. Δε θα υπάρξει καμία παρέκκλιση από τον κανονισμό λειτουργίας της Κατασκήνωσης.

Από 8/07/2024 και μετά, οι δικαιούχοι, κάτοχοι τροχοσπίτων μπορούν να προσέλθουν άμεσα στη Γραμματεία Υποδοχής για να παραλάβουν ειδικό αυτοκόλλητο σήμα (το οποίο αποτελεί και την οριστική άδεια εγκατάστασης) και να το επικολλήσουν στο τροχόσπιτό τους. Η επικόλληση είναι απαραίτητη για να διευκολύνονται οι επιτόπιοι έλεγχοι από ειδικό συνεργείο της Γραμματείας της Κατασκήνωσης.

Η είσοδος στην κατασκήνωση συνεπάγεται αποδοχή του Κανονισμού Λειτουργίας της Κατασκήνωσης και των Κανόνων Λειτουργίας και Χρήσης Χώρου. Υπενθυμίζεται, ότι δεν επιτρέπεται η χρήση κλιματιστικών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών για μαγείρεμα στα τροχόσπιτα. Ομοίως, οι χημικές τουαλέτες και κάθε παρόμοιο δοχείο, θα πρέπει να αδειάζουν μόνο στις τουαλέτες (WC) των εγκαταστάσεών μας.

Με την τοποθέτηση του τροχόσπιτου στη θέση επιλογής εκκινεί και η χρέωση κοινοχρήστων τροχόσπιτου και δικαιούχου.

Στη Γραμματεία Υποδοχής θα υπάρχει και φέτος ειδική θέση εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών κατόχων τροχόσπιτων, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στις συναλλαγές τους. Στις 8/09/2024 λήγει η λειτουργία της Κατασκήνωσης. Μέχρι τότε, όλοι οι κάτοχοι τροχόσπιτων, που χρεώνονται βάσει ημερήσιου τιμοκαταλόγου, θα πρέπει να έχουν φροντίσει για την μεταφορά και τοποθέτηση του καταλύματός τους στο χώρο στάθμευσης, καθώς και για την αποπληρωμή των οικονομικών εκκρεμοτήτων στάθμευσης.

 

Σας ευχόμαστε καλό και ήσυχο καλοκαίρι!!

 

Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης