Είσοδος Κατασκηνωτών Κατόχων Τροχόσπιτων 2023

Αγαπητές κατασκηνώτριες, αγαπητοί κατασκηνωτές,

H Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για την θερινή περίοδο την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Όσοι κατασκηνωτές/τριες επιθυμούν να τοποθετήσουν/συντηρήσουν το τροχόσπιτό τους στον χώρο της Κατασκήνωσης μπορούν να το πράξουν από την Τρίτη  4 Ιουλίου 2023 στις 08:30 π.μ., και όχι νωρίτερα, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες στο χώρο.

Επισημαίνεται ότι για την τοποθέτηση του τροχόσπιτου οι κατασκηνωτές οφείλουν υποχρεωτικά να εξοφλήσουν τυχόν προηγούμενες οφειλές και να προκαταβάλλουν το ποσό των 200 ευρώ στα κάτωθι στοιχεία:

 ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας ΑΠΘ ΑΕ
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ /ΚΑΤΟΧΟΥ (κενό) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ 
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5202-002150-123
IBAN: GR5701722020005202002150123

Κατασκηνωτές/τριες με τροχόσπιτα που θα προσέλθουν στην Κατασκήνωση την περίοδο από 4/7/2023 χωρίς να φέρουν την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης του ποσού των 200€, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην κατασκήνωση και δε θα μετακινηθεί το τροχόσπιτό τους.

Όσοι κατασκηνωτές/τριες επιθυμούν να τοποθετήσουν το τροχόσπιτό τους από τις 10/7/2023 και μετά, δεν απαιτείται να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία, διότι θα είναι εφικτή η επί τόπου έκδοση κάρτας εισόδου και καταβολής της προκαταβολής στην Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης.

Επισημαίνεται, ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες παλαιοτέρων ετών.

Κατά την είσοδο  στην Κατασκήνωση ο/η δικαιούχος του τροχόσπιτου, αφού επιδείξει την απόδειξη κατάθεσης, θα εκδίδει την κάρτα εισόδου και θα παραλάβει προσωρινή άδεια τοποθέτησης του τροχόσπιτου από τον Υπεύθυνο Γραμματείας, την οποία θα πρέπει κατόπιν να επιδείξει στον φύλακα κ. Βασίλειο Μόσχου, προκειμένου να μεταφερθεί το τροχόσπιτο από το χώρο στάθμευσης και να τοποθετηθεί στην θέση που θα υποδειχθεί. Μέχρι τις 28/07/2023 η εγκατάσταση των τροχόσπιτων θα επιτρέπεται μόνο στις περιοχές που βρίσκονται δεξιά του κεντρικού δρόμου της Κατασκήνωσης (βλ. ειδική οριοθέτηση στο τοπογραφικό παρακάτω), προκειμένου να υπάρξει επάρκεια χώρου για να εξυπηρετηθούν οι φοιτητές του Α.Π.Θ. που αναμένεται να μας επισκεφθούν τον μήνα Ιούλιο.

Σημείωση: Η φυσική παρουσία του/της δικαιούχου είναι υποχρεωτική για την εγκατάσταση του τροχόσπιτου. Δε θα υπάρξει καμία παρέκκλιση από τον κανονισμό λειτουργίας της Κατασκήνωσης.

Από 10/07/2023 και μετά, οι κάτοχοι έγγραφων προσωρινών αδειών θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στη Γραμματεία Υποδοχής για να παραλάβουν ειδικό αυτοκόλλητο σήμα (το οποίο αποτελεί και την οριστική άδεια εγκατάστασης) και να το επικολλήσουν στο τροχόσπιτό τους. Η επικόλληση είναι απαραίτητη για να διευκολύνονται οι επιτόπιοι έλεγχοι από ειδικό συνεργείο της Γραμματείας της Κατασκήνωσης.

Η είσοδος στην κατασκήνωση συνεπάγεται αποδοχή του Κανονισμού Λειτουργίας της Κατασκήνωσης και των Κανόνων Λειτουργίας και Χρήσης Χώρου. Υπενθυμίζεται, ότι δεν επιτρέπεται η χρήση κλιματιστικών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών για μαγείρεμα στα τροχόσπιτα. Ομοίως, οι χημικές τουαλέτες και κάθε παρόμοιο δοχείο, θα πρέπει να αδειάζουν μόνο στις τουαλέτες (WC) των εγκαταστάσεών μας.

Με την τοποθέτηση του τροχόσπιτου στη θέση επιλογής εκκινεί και η χρέωση κοινοχρήστων και ηλεκτρικού ρεύματος

Στη Γραμματεία Υποδοχής θα υπάρχει και φέτος ειδική θέση εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών κατόχων τροχόσπιτων, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στις συναλλαγές τους. Στις 10/09/2023 λήγει η λειτουργία της Κατασκήνωσης. Μέχρι τότε, όλοι οι κάτοχοι τροχόσπιτων θα πρέπει να έχουν φροντίσει για την μεταφορά και τοποθέτηση του καταλύματός τους στο χώρο στάθμευσης, καθώς και για την αποπληρωμή των οικονομικών εκκρεμοτήτων στάθμευσης για το έτος 2024.

 

Σας ευχόμαστε καλό και ήσυχο καλοκαίρι!!

 

Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης