Έκδοση Καρτών Από Το Κυλικείο Της Κ. Βιβλιοθήκης 2019

Προς τους φοιτητές/φοιτήτριες του Α.Π.Θ.

Η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (Ποσείδι) θ’ ανοίξει τις πύλες της στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να υποδεχτεί τα μέλη της οικογένειας του Α.Π.Θ. που επιθυμούν να την επισκεφθούν.

 

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών από τη Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης και να επιτευχθεί ταχύτερη είσοδός στις εγκαταστάσεις, θα δοθεί η δυνατότητα προ-έκδοσης των καρτών εισόδου στη Θεσσαλονίκη στους δικαιούχους και στους φιλοξενούμενούς τους.

 

Για τον λόγο αυτό, από τις 03 Ιουνίου μέχρι και τις 23 Ιουνίου (ωράριο λειτουργίας 09.00 με 17.00) θα λειτουργήσει ο Χώρος των Προπωλήσεων Καρτών Εισόδου, στο Κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου μας.

 

Η προαγορά κάρτας εισόδου φοιτητή-δικαιούχο από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ. θα κοστίζει 7 ευρώ, ενώ η έκδοσή της στη Γραμματεία Υποδοχής της Καλάνδρας θα κοστίζει 8 ευρώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν προκειμένου να προ-εκδώσουν τις κάρτες εισόδου και να ενημερωθούν για τον τρόπο ενεργοποίησής τους κατά την ημέρα άφιξή τους στην Κατασκήνωση.

 

Για την εξυπηρέτηση των φιλοξενούμενων, είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους καθώς και η παρουσία του δικαιούχου – φοιτητή  και η επίδειξη των προσωπικών τους εγγράφων.

 

Για την ταχύτερη είσοδο στην Κατασκήνωση όσων επιλέξουν να προ-εκδώσουν την κάρτα εισόδου τους στη Θεσσαλονίκη, θα λειτουργήσουν τα ειδικά ταμεία εξυπηρέτησης του Χώρου των Πληροφοριών, τα οποία βρίσκονται απέναντι από τη Γραμματεία Υποδοχής.

 

 

Με εκτίμηση,

Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης