Ενημέρωση Κατασκηνωτών Κατόχων Τροχόσπιτων 2018

Αγαπητές κατασκηνώτριες, αγαπητοί κατασκηνωτές,

H Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για την θερινή περίοδο την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, ενώ η τοποθέτηση των τροχόσπιτων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία επιτρέπεται στους κατόχους τροχόσπιτων να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης από τις 8:30 το πρωί.

Όσοι κατασκηνωτές επιθυμούν να τοποθετήσουν το τροχόσπιτό τους από τις 15/6/2018 έως τις 24/6/2018 στον χώρο της Κατασκήνωσης, οφείλουν να προκαταβάλλουν το ποσό των 100 ευρώ στα κάτωθι στοιχεία :

 

ΤΡΑΠΕΖΑ :

 ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ :

 Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας ΑΠΘ ΑΕ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ:

 ΟΝΟΜ/ΝΥΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ /ΚΑΤΟΧΟΥ  (κενό) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟΥ 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ :

 5202-002150-123

IBAN :

 GR5701722020005202002150123

 

Κατόπιν πρέπει να προσκομίσουν ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ του αποδεικτικού κατάθεσης στο γκισέ προπωλήσεων του κυλικείου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Α.Π.Θ., για να προμηθευτούν την ατομική κάρτα εισόδου η οποία θα διατίθεται προς πώληση από 11/06/2018 έως 22/06/2018.

Κατασκηνωτές με τροχόσπιτα που θα προσέλθουν στην Κατασκήνωση την περίοδο από 15/6/2018 έως 22/6/2018 χωρίς να φέρουν κάρτα εισόδου και χωρίς την απόδειξη τραπεζικής κατάθεσης του ποσού των 100€, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην κατασκήνωση και δε θα μετακινηθεί το τροχόσπιτό τους.

 Όσοι κατασκηνωτές επιθυμούν να τοποθετήσουν το τροχόσπιτό τους από τις 28/06/2018 και μετά, δεν απαιτείται να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία, διότι θα είναι εφικτή η επί τόπου έκδοση κάρτας εισόδου και καταβολής της προκαταβολής στην Γραμματεία Υποδοχής της Κατασκήνωσης. Οι κάτοχοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες κοινοχρήστων και στάθμευσης του έτους 2017.

Κατά την είσοδο τους οι κάτοχοι τροχόσπιτων, αφού επιδείξουν την κάρτα εισόδου και την απόδειξη κατάθεσης, θα παραλάβουν προσωρινή άδεια τοποθέτησης του τροχόσπιτου από τον Υπεύθυνο Γραμματείας κ. Βασίλειο Τασιούλη, την οποία θα πρέπει κατόπιν να επιδείξουν στον φύλακα κ. Βασίλειο Μόσχου, προκειμένου να μεταφερθεί το τροχόσπιτο από το χώρο στάθμευσης και να τοποθετηθεί στην θέση που θα υποδειχθεί. Μέχρι τις 27/07/2018, η εγκατάσταση των τροχόσπιτων θα επιτρέπεται μόνο στις περιοχές που βρίσκονται δεξιά του κεντρικού δρόμου της Κατασκήνωσης (βλ. ειδική οριοθέτηση στο τοπογραφικό παρακάτω), προκειμένου να υπάρξει επάρκεια χώρου για να εξυπηρετηθούν οι φοιτητές του Α.Π.Θ. που αναμένεται να μας επισκεφθούν τον μήνα Ιούλιο.

Από 28/06/2018 και μετά, οι κάτοχοι έγγραφων, προσωρινών αδειών θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στη Γραμματεία Υποδοχής για να παραλάβουν ειδικό αυτοκόλλητο σήμα (το οποίο αποτελεί και την οριστική άδεια εγκατάστασης) και να το επικολλήσουν στο τροχόσπιτό τους. Η επικόλληση είναι απαραίτητη για να διευκολύνονται οι επιτόπιοι έλεγχοι από ειδικό συνεργείο της Γραμματείας της Κατασκήνωσης.

Τροχόσπιτα που παραμένουν στον ειδικό χώρο στάθμευσης της Κατασκήνωσης από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου, χωρίς να χρησιμοποιούνται, θα επιβαρύνονται  με ελάχιστη χρέωση 10 ημερών.

Η είσοδος στην κατασκήνωση συνεπάγεται αποδοχή του Κανονισμού Λειτουργίας της Κατασκήνωσης και των Κανόνων Λειτουργίας και Χρήσης Χώρου. Υπενθυμίζεται, ότι δεν επιτρέπεται η χρήση κλιματιστικών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών για μαγείρεμα στα τροχόσπιτα. Ομοίως, οι χημικές τουαλέτες και κάθε παρόμοιο δοχείο, θα πρέπει να αδειάζουν μόνο στις τουαλέτες (WC) των εγκαταστάσεών μας.

Στη Γραμματεία Υποδοχής θα υπάρχει και φέτος ειδική θέση εξυπηρέτησης των κατασκηνωτών κατόχων τροχόσπιτων, προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στις συναλλαγές τους. Στις 02/09/2018 λήγει η λειτουργία της Κατασκήνωσης. Μέχρι τότε, όλοι οι κάτοχοι τροχόσπιτων θα πρέπει έχουν φροντίσει για την μεταφορά και τοποθέτηση του καταλύματός τους στο χώρο στάθμευσης, καθώς και για την αποπληρωμή των οικονομικών εκκρεμοτήτων στάθμευσης για το έτος 2018.

Καλό καλοκαίρι!

Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης

 

Συνημμένα:

Αρχείο