Έναρξη Λειτουργίας 2016

Έναρξη Λειτουργίας 2016

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος τις γνωστές σε όλους αναβαθμισμένες υπηρεσίες της και όπως πάντα, εμπλουτισμένες με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ..

Οι περιορισμένες -και κατά την τρέχουσα περίοδο- χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, αλλά και οι διαρκείς βελτιώσεις των υποδομών της (πχ. συμμετρικό WiFi 30mbps), αντανακλούν την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης.

Λειτουργία Ιουνίου

Η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Μαΐου από τις 8:30 π.μ. οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές για  τους κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και θα κλείσουν την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 10 π.μ. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα επόμενα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου για τα τροχόσπιτα. Δεν θα λειτουργεί πλήρως η καθαριότητα, η φύλαξη και η εστίαση.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου θα ξεκινήσει η κανονική κατασκηνωτική περίοδος με πλήρη λειτουργία όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η λήξη της κατασκηνωτικής περιόδου θα είναι την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης.