Summer schools – Τεχνικές Πληροφορίες

            Τεχνικές Πληροφορίες

Η πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Ποσειδίου Καλάνδρας Χαλκιδικής, διατίθεται για τη διενέργεια σεμιναρίων.

Οι όροι και το κόστος διάθεσης των αναγκαίων για τούτο εγκαταστάσεων είναι οι ακόλουθοι:

  1. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται δεκτή (εδώ) από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και την 10η Μαΐου.
  2. Το τίμημα υλοποίησης διαμορφώνεται με βάση τα στοιχεία της αίτησης, υποβάλλεται προσφορά και συμφωνείται μεταξύ της Διαχείρισης της Κατασκήνωσης και του Φορέα οργάνωσης/ υλοποίησης των μαθημάτων.
  3. Για τη δέσμευση των χώρων (οικίσκων διαμονής/αίθουσας) και του χρόνου υλοποίησης, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 30% του συμφωνημένου τιμήματος, η οποία κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ, εκδότη του ανάλογου παραστατικού.
  4. Το παραστατικό τιμολόγησης επιδίδεται στον επικεφαλής της ομάδας των εκπαιδευομένων, ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή στον υπόχρεο αποπληρωμής φορέα.
  5. Ακυρώσεις με επιστροφή της προκαταβολής, γίνονται δεκτές μέχρι και την 5η  Μαΐου. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Για την είσοδο (και την έξοδο) στην κατασκήνωση, παρέχεται ειδική μαγνητική κάρτα, για την έκδοση της οποίας απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο. Για τους φοιτητές του ΑΠΘ αρκεί η φοιτητική ταυτότητα.
  • Για τη φιλοξενία των διδασκόντων και των στελεχών γραμματειακής υποστήριξης, διατίθενται οικίσκοι δυναμικότητας τεσσάρων ατόμων. Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο και κλιματιζόμενου χώρο, εξοπλισμένο με 4 κλίνες/ κλινοσκεπάσματα, τραπέζι/καθίσματα, έπιπλο νεροχύτη/ηλεκτρική εστία και μικρό ψυγείο,  αλλά και από μια τουαλέτα με ζεστό νερό και ντουζιέρα. Η καθαριότητα του διαμερίσματος διενεργείται από τους ενοίκους του, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά.
  • Η δυνατότητα φιλοξενίας σε σκηνές των 4τμ., για όσους το επιθυμούν, είναι αρκετά μεγάλη λόγω και της έκτασης της κατασκήνωσης. Οι διαμένοντες σε αυτές, σε ό,τι αφορά την υγιεινή και την περιποίησή τους, εξυπηρετούνται από τα πολλά συγκροτήματα τουαλετών και ντουζιέρων, διάσπαρτων στο χώρο.
  • Η χρήση των εγκαταστάσεων (γήπεδα, υπαίθριοι νιπτήρες και ντουζιέρες, κλπ.) της κατασκήνωσης, καθώς και η συμμετοχή σε κάθε είδους εκδηλώσεις, είναι δωρεάν.
  • Για τη σίτιση στο εστιατόριο, εκδίδεται ειδική Κάρτα για κάθε συμμετέχοντα. Η σίτιση περιλαμβάνει τρία γεύματα ημερησίως όπως, Πρωινό 07.30 – 10.00 πμ., Γεύμα 13.00-18.00 μμ. και Δείπνο 18.00 -22.00 μμ..
  • Η Γραμματεία Υποδοχής της κατασκήνωσης, λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση και σε όλη τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών.