Ανακοίνωση για την κατασκήνωση Καλάνδρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΑΛΑΝΔΡΑΣ

Η Επιτροπή Κατασκήνωσης Καλάνδρας ανακοινώνει προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας τη λειτουργία της κατασκήνωσης για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2015 όπως κάθε χρόνο. Ο τρόπος λειτουργίας, η χρέωση των κοινοχρήστων δαπανών, και συνολικά η οργάνωση της κατασκήνωσης θα ακολουθήσει την πρακτική του προηγούμενου έτους και υπάρχουν διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Κατασκήνωσης Καλάνδρας εδώ .

Επιπρόσθετα υπάρχει από φέτος η δυνατότητα όλοι όσοι θέλουν να κατασκηνώσουν στην Καλάνδρα, να εκδώσουν κάρτα εισόδου εδώ στη Θεσσαλονίκη στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης από την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Η διαδικασία έκδοσης θα ολοκληρώνεται άμεσα στο ΑΠΘ, θα παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση. Για το λόγο αυτό συστήνεται σε όλα τα μέλη του ΑΠΘ (φοιτητές και προσωπικό) που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης το καλοκαίρι, να εκδώσουν την κάρτα εισόδου εδώ στο ΑΠΘ. Η υπηρεσία αυτή θα λειτουργεί στο κυλικείο της Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ καθημερινά από Παρασκευή 12 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Οι δικαιούχοι, κατόπιν κλήρωσης, των οικίσκων καλούνται επίσης να προσέλθουν στον ίδιο χώρο για προεγγραφή προσκομίζοντας αντίγραφο αστυνομικής τους ταυτότητας, αντίγραφο μισθοδοσίας πρόσφατου μήνα ή αντίγραφο ταυτότητας του Α.Π.Θ. (για τους υπαλλήλους εργολαβίας απαιτείται, αντί εκκαθαριστικού ή ταυτότητας Α.Π.Θ., σχετική βεβαίωση εργασίας στο Α.Π.Θ. από τον άμεσο Προϊστάμενό τους) και προκαταβολή το ποσό των 40€. Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Όλοι οι δικαιούχοι οικίσκων, καλούνται να δηλώσουν την αποδοχή και να προκαταβάλλουν το ποσό των 40€  από την Παρασκευή 12 Ιουνίου  έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου .

Όσοι κατασκηνωτές έχουν τροχόσπιτο κατά την προεγγραφή τους στο χώρο του κυλικείου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, καθώς επίσης και 100 € προκαταβολή για τα κοινόχρηστα του τροχόσπιτου, με τη δυνατότητα καταβολής αυτού του ποσού μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η κατασκήνωση θα ανοίξει στις πύλες της την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 07:00 πμ  για τους δικαιούχους των οικίσκων και τα τροχόσπιτα, χωρίς δυνατότητα σίτισης  και πλήρη λειτουργία όλων των υπηρεσιών, ενώ η κανονική κατασκηνωτική περίοδος με πλήρη λειτουργία θα είναι από την Πέμπτη 25 Ιουνίου έως την Δευτέρα 31 Αυγούστου.