Έναρξη Λειτουργίας 2015

Έναρξη Λειτουργίας 2015

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος τις γνωστές σε όλους αναβαθμισμένες υπηρεσίες της και όπως πάντα, εμπλουτισμένες με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ..

Οι περιορισμένες -και κατά την τρέχουσα περίοδο- χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, αλλά και οι διαρκείς βελτιώσεις των υποδομών της, αντανακλούν την προσπάθειά μας να ανταπεξέλθουμε στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης.

Λειτουργία Ιουνίου

Η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, στις 19 Ιουνίου οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές για  τους κατασκηνωτές, τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα, με περιορισμένη παροχή υπηρεσιών, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.