Αιτήσεις για θέσεις εργασίας 2024

Με απόφαση της Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Α.Π.Θ., προκηρύσσονται  οι ακόλουθες θέσεις εργασίας για την κατασκηνωτική περίοδο του 2024:

Καθήκοντα
Γραμματεία Υποδοχής και Ελέγχου
Βιβλιοθήκη – Κινηματογράφος
Αθλητικό Πρόγραμμα Κατασκήνωσης

 

  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία στις θέσεις της Γραμματείας Υποδοχής και στη θέση της Βιβλιοθήκης – Κινηματογράφου έχουν όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες του Α.Π.Θ. (προπτυχιακοί/ές, μεταπτυχιακοί/ές και υποψήφιοι/ες διδάκτορες/ρισσες).
  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία στις θέσεις του Αθλητικού Προγράμματος της Κατασκήνωσης, έχουν οι φοιτητές και φοιτήτριες του Α.Π.Θ. (προπτυχιακοί/ές, μεταπτυχιακοί/ές και υποψήφιοι/ες διδάκτορες/ρισσες) της Σ.Ε.Φ.Α.Α. ή άλλων σχολών του Α.Π.Θ., με σχετική εμπειρία στο αντικείμενο.
  • Προσφέρεται το βασικό ημερομίσθιο, φαγητό και διαμονή.

 

Η υποβολή αιτήσεων διενεργείται ηλεκτρονικά και μόνο, από Τετάρτη 05/06/2024  έως και την Παρασκευή 14/06/2024.. Κάθε αίτηση θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Θα συνεκτιμηθεί η αποδεδειγμένη γνώση χειρισμού Η/Υ και ξένης γλώσσας (Αγγλικά)

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα προσέλθουν για συνέντευξη την Τρίτη 18/06/2024 και ώρα 11:00 στο γραφείο της Κατασκήνωσης στο ΑΠΘ (1ος όροφος  κτηρίου Διοίκησης ΑΠΘ).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εδώ.