Νέα

Ελληνικά

"Αστροβραδιά" στην κατασκήνωση

Στο πλαίσιο του Summer School, θα πραγματοποιηθεί βραδιά Αστρονομίας και μουσικής στην παραλία της κατασκήνωσης στις 28 Αυγούστου 2013 και ώρα 21:00.

αστροβραδιά

Ανακοίνωση - Νέος Κανονισμός Λειτουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι ο κανονισμός λειτουργίας της κατασκήνωσης έχει αλλάξει.

Για να τον δείτε, πατήστε εδώ.

Ανακοίνωση

Η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και ώρα 10:00.

Οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές προς τους κατασκηνωτές τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα (31/5 - 24/6) και θα προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες προς τους κατασκηνωτές, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.

AUTh Summer School at Summer Camp, Kalandra Halkidiki

 

Aristotle University of Thessaloniki organizes a summer school at the summer camp of Kalandra, Halkidiki, a beautiful and secure place next to the sea, which offers a warm and welcoming environment and a unique experience of nature and culture, as it is situated near Thessaloniki, Dion, Mount Athos and Stageira, the birthplace of Aristotle.

Αιτήσεις οικίσκων

 

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από μεγάλο αριθμό αιτημάτων για την επέκταση των περιόδων λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές προς τους κατασκηνωτές τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα και θα προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες προς τους κατασκηνωτές, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.

Έναρξη Λειτουργίας Κατασκήνωσης

Έναρξη Λειτουργίας Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας (του Α.Π.Θ.) υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατόπιν σημαντικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις υποδομές της την προηγούμενη χρονιά, όπως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ολοκλήρωση της ανακαίνισης των οικίσκων και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης.

Λειτουργία Κατασκήνωσης

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από μεγάλο αριθμό αιτημάτων για την επέκταση των περιόδων λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο.

Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας για την Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας 2013

Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας για την Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας 2013

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας  και του Γραφείου Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσονται  οι ακόλουθες θέσεις εργασίας:

Ιδιότητα

 

Σελίδες