Μάιος 2019

Επιλογή φοιτητών για εργασία στη Γραμματεία της Κατασκήνωσης 2019

Κατά την κατασκηνωτική περίοδο του 2019 επιλέγονται οι φοιτητές με τον κάτωθι αριθμό αίτησης :

 

 

Α/Α

Αριθμός Αίτησης

1

Διεξαγωγή Κλήρωσης Οικίσκων 2019

 

Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση των οικίσκων της Κατασκήνωσης, θα γίνει στην Αίθουσα Επισήμων στο ισόγειο του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:00.

Για λόγους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) ,  στα αποτελέσματα της κλήρωσης, δεν θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο τους αιτούντος, αλλά ο αριθμός αίτησης.

Η Επιτροπή Κατασκήνωσης.

Αίτηση Εργασίας Για Θέσεις : Γραμματεία Υποδοχής / Βιβλιοθήκη-Κινηματογράφος / Αθλητικό Πρόγραμμα

Με απόφαση της Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Α.Π.Θ., προκηρύσσονται  οι ακόλουθες θέσεις εργασίας για την κατασκηνωτική περίοδο του 2019:

 

α/α

Καθήκοντα

1

Έκδοση Καρτών Από Το Κυλικείο Της Κ. Βιβλιοθήκης 2019

Προς τους φοιτητές/φοιτήτριες του Α.Π.Θ.
Η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας (Ποσείδι) θ’ ανοίξει τις πύλες της στις 28 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να υποδεχτεί τα μέλη της οικογένειας του Α.Π.Θ. που επιθυμούν να την επισκεφθούν.
 

Πρόσκληση Φοιτητών λοιπών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων

Ανακοίνωση για τους φοιτητές και σπουδαστές όλων των Ιδρυμάτων (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ, ΙΕΚ):

 

Από τις 15 Ιουλίου έως τη 1 Σεπτεμβρίου,  οι φοιτητές όλων των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας , καθώς και οι σπουδαστές των ΑΤΕΙ και ΙΕΚ, είναι ευπρόσδεκτοι στον χώρο της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης της Καλάνδρας ΑΠΘ.

 

Για την είσοδο απαιτείται σπουδαστική ταυτότητα. Η έκδοση της κάρτας εισόδου θα πραγματοποιείται στο χώρο της Γραμματείας Υποδοχής και το κόστος είναι : 8€ η κάρτα εισόδου και 2,5€ κοινόχρηστα την ημέρα.

Πρόσκληση Για Τους Φοιτητές ERASMUS

H Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση της Καλάνδρας, θέλοντας να τιμήσει τους ερασμίτες φοιτητές των Α.Ε.Ι. και των Τ.Ε.Ι. που επέλεξαν την πόλη μας για τις σπουδές τους, τους προσκαλεί να την επισκεφθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (28/6/2019 - 1/9/2019), παραχωρώντας τους όμοια προνόμια με αυτά που απολαμβάνουν οι φοιτητές του Α.Π.Θ.

Για την είσοδό και τη διαμονή τους, θα χρειαστεί

Ενημέρωση Κατασκηνωτών Κατόχων Τροχόσπιτων 2019

Αγαπητές κατασκηνώτριες, αγαπητοί κατασκηνωτές,

H Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για την θερινή περίοδο την Παρασκευή,  28 Ιουνίου 2019, ενώ η τοποθέτηση των τροχόσπιτων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019, ημέρα κατά την οποία επιτρέπεται στους κατόχους τροχόσπιτων να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης από τις 8:30 το πρωί.

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 2019

Αγαπητοί Κατασκηνωτές,

 

Στα πλαίσια της εκκίνησης της νέας θερινής περιόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της για όλους όσους επιθυμούν να την επισκεφτούν στις 28/06/2019, ημέρα Παρασκευή και θα σταματήσει τη λειτουργία της την Κυριακή, 01/09/2019.