Μάρτιος 2017

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Την Περιποίηση Του Δάσους Της Κατασκήνωσης

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές για την περιποίηση του δάσους της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας στο Ποσείδι Χαλκιδικής. 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΑΔΠ :
 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Την Καθαριότητα Και Τη Φύλαξη Της Κατασκήνωσης 2017

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την καθαριότητα και  για τη φύλαξη του χώρου της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης, κατά την περίοδο από 10-06-2017μέχρι 31-08-2017.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Ναυαγοσώστες Ανοιχτής Θάλασσας 2017

Η κατασκήνωση  αναζητά Ναυαγοσώστες Ανοιχτής Θάλασσας (με άδεια η οποία να είναι σε ισχύ), για την απασχόλησή τους στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας, κατά τη θερινή περίοδο 2017.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αποκομιδής φυτικών υλών

Η κατασκήνωση  αναζητά εργολάβο αποκομιδής των φυτικών υλών (φύλλα, κλαδιά, χόρτα) από την Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας, προς τον κατάλληλο για τούτο χώρο απόθεσης.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ασθενοφόρο όχημα στην Κατασκήνωση

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την κάλυψη της ανάγκης υποστήριξης λειτουργίας της Κατασκήνωσης Καλάνδρας με ένα ασθενοφόρο όχημα, συνοδεία οδηγού-νοσοκόμου, προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφαλής διαβίωση των φοιτητών στις εγκαταστάσεις της κατά το μήνα Ιούλιο 2017.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Καλλιτεχνικές Και Πολιτιστικές Δράσεις

Η Κατασκήνωση προγραμματίζει καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις, για την θερινή περίοδο του 2017, στις εγκαταστάσεις της.

Καλούνται όσοι φοιτητές και φοιτήτριες συμμετέχουν σε ομάδες μουσικής, θεάτρου, φωτογραφίας και χορού, και ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν ολοκληρωμένες δουλειές τους, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 10/4/2017.