Μάιος 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την καθαριότητα και τη φύλαξη της κατασκήνωσης

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την καθαριότητα και  για τη φύλαξη του χώρου της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης, κατά την περίοδο από 24-06-2016 μέχρι 31-08-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΕΑΔΠ :

http://eadp.ad.auth.gr/announcements.asp

Ανακοίνωση για την λειτουργία της Κατασκήνωσης

Η Επιτροπή Κατασκήνωσης Καλάνδρας ανακοινώνει προς όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας ότι υπάρχει και φέτος η δυνατότητα όλοι όσοι επιθυμούν  να κατασκηνώσουν στην Καλάνδρα, να εκδώσουν κάρτα εισόδου εδώ στη Θεσσαλονίκη στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης από την Τετάρτη 1 Ιουνίου.  Η διαδικασία έκδοσης θα ολοκληρώνεται άμεσα στο ΑΠΘ, θα παραλαμβάνουν την κάρτα εισόδου πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο, ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση.

Έναρξη Λειτουργίας 2016

Έναρξη Λειτουργίας 2016

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος τις γνωστές σε όλους αναβαθμισμένες υπηρεσίες της και όπως πάντα, εμπλουτισμένες με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ..

Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας για την Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας 2016

Προκήρυξη Θέσεων Εργασίας για την Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας 2016

Με απόφαση της Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας και της Εταιρίας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Α.Π.Θ., προκηρύσσονται  οι ακόλουθες θέσεις εργασίας για την κατασκηνωτική περίοδο του 2016:

α/α

Καθήκοντα

1

Γραμματεία Υποδοχής