Μάιος 2013

Ανακοίνωση

Η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 και ώρα 10:00.

Οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές προς τους κατασκηνωτές τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα (31/5 - 24/6) και θα προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες προς τους κατασκηνωτές, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.

AUTh Summer School at Summer Camp, Kalandra Halkidiki

 

Aristotle University of Thessaloniki organizes a summer school at the summer camp of Kalandra, Halkidiki, a beautiful and secure place next to the sea, which offers a warm and welcoming environment and a unique experience of nature and culture, as it is situated near Thessaloniki, Dion, Mount Athos and Stageira, the birthplace of Aristotle.

Κλήρωση Οικίσκων 2013

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κλήρωση των οικίσκων για το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/05 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της Συγκλήτου (7ος όροφος, Κτίριο Διοίκησης). Η κλήρωση θα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Η αποδοχή της κλήρωσης από τους δικαιούχους πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24/05.