Ιούλιος 2012

Πάμε Παιχνίδι;

Στο Ποσείδι ,στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση του Α.Π.Θ , από 1 μέχρι 31 Αυγούστου ,
ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , σε συνδυασμό με τις διακοπές μας , τα μπάνια ,την χαλαρή ατμόσφαιρα και την διασκέδαση που θα ξεκουράσει τους μεγαλύτερους. Στα γηπεδάκια του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ θα οργανώνονται αθλοπαιδείες κατά τη διάρκεια όλου του Αυγούστου ...Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους εκεί ...για να παίξουμε και να αθληθούμε μαζί ...ΠΑΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (Δείτε το video).

Τροποποίηση Κανονισμού Λειτουργίας Κατασκήνωσης

Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης αποφάσισε την τροποποίηση του Κανονισμού σχετικά με το δικαίωμα διαμονής και τις χρεώσεις των επισκεπτών και τον τιμοκατάλογο του εστιατορίου.

Συγκεκριμένα:

1. Οι επισκέπτες των Υπαλλήλων / Συνταξιούχων Α.Π.Θ. μπορούν πλέον να φέρουν το δικό τους κατάλυμα (σκηνή, τροχοσκηνή, τροχόσπιτο).

2. Ο τιμοκατάλογος του εστιατορίου και οι ημερήσιες χρεώσεις των επισκεπτών έχουν τροποποιηθεί.

Ο τροποποιημένος Κανονισμός είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της κατασκήνωσης  (www.camping.auth.gr)

LIVE - Starbeat & Ορέστης Τζιόβας

Την Κυριακή 22 Ιουλίου θα υποδεχτούμε στην Κατασκήνωση τους Starbeat και τον Ορέστη Τζιόβα σε ένα διασκεδαστικό καλοκαιρινό party.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του facebook (http://www.facebook.com/events/469975389681308/)

Carpooling - Ομαδικές Μετακινήσεις με Αυτοκίνητο

Θέλεις να μοιραστείς τη μετακίνηση σου από την Κατασκήνωση προς τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα με κάποιον άλλο, συνδυάζοντας καλή παρέα, εξοικονόμηση χρημάτων και προστασία του περιβάλλοντος..;

Carpooling!

Μπορείς να συμπληρώσεις ηλεκτρονικά τη φόρμα για τη μετακίνηση σου από την Κατασκήνωση προς τη Θεσσαλονίκη εδώ:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dElGYnBhY0RCRW00amNJR1NwTUNZR1E6MQ

LIVE - Μουσική Ομάδα στην Αρχιτεκτονική

Με μεγάλη μας χαρά, φιλοξενούμε και φέτος στην κατασκήνωση μας την Μουσική Ομάδα στην Αρχιτεκτονική την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 από τις 18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο facebook (http://www.facebook.com/events/358243680913127/).

Ανακοίνωση

Παρακαλείσθε κατά τον προγραμματισμό των διακοπών σας στο Ποσείδι, να επικοινωνείτε με το Γραφείο της Κατασκήνωσης στο 2374041885, στο camping@auth.gr ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα.

Σελίδες