Μάιος 2012

Κλήρωση Οικίσκων

 

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κλήρωση των οικίσκων για το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/05 και ώρα 11:30 στην αίθουσα της Συγκλήτου (7ος όροφος, Κτίριο Διοίκησης). Η κλήρωση θα είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Λειτουργία Κατασκήνωσης

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από μεγάλο αριθμό αιτημάτων για την επέκταση των περιόδων λειτουργίας της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σε τροχόσπιτα και οικίσκους κατά τους μήνες Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές προς τους κατασκηνωτές τις ημέρες Παρασκευή μέχρι και Δευτέρα πρωί και θα προσφέρει περιορισμένες υπηρεσίες προς τους κατασκηνωτές, όπως ζεστό νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καθαριότητα.

Έναρξη Λειτουργίας Κατασκήνωσης

Έναρξη Λειτουργίας Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας (του Α.Π.Θ.) υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος αναβαθμισμένες υπηρεσίες κατόπιν σημαντικών παρεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις υποδομές της την προηγούμενη χρονιά, όπως η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, η ολοκλήρωση της ανακαίνισης των οικίσκων και ο υπαίθριος χώρος στάθμευσης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου προγραμματίζεται πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ.